J. Lindqvist AB

Nu var det dags för ytterligare ett inlägg och jag vill börja med att önska alla mina kära läsare varmt välkomna till bloggen! Hur står det till? Jag hoppas förstås att ni alla har det bra och att ni nu känner er förväntansfulla och lite nyfikna på vad det här inlägget ska handla om. Det ska handla om en kemtvätt i Hudiksvall. 

Det är det som händer i det vardagliga livet som jag brukar skriva om på bloggen. När andra skriver om semesterresor och restaurangbesök så tar jag och skriver om en kemtvätt i Hudiksvall i stället och det gör jag på grund av att jag är rätt så säker på att flera av mina läsare behöver lämna in tvätt på kemtvätt. För egen del så var ju den här stora ryamattan som jag köpte för ett år sedan. Denna snygga matta i kombination med två hundar gjorde att mattan inte längre såg så snygg ut. Att tvätta den i tvättstugan gick förstås inte utan till denna matta krävdes en kemtvätt. Jag lämnade in mattan till J. Lindqvist AB och nu är mattan tvättad och ser ny ut. Jag är så glad över att denna kemtvätt i Hudiksvall finns för nu slapp jag att åka flera mil till någon större stad där närmsta kemtvätt hade legat om inte denna kemtvätt i Hudiksvall hade funnits. Det här är en väldigt stor kemtvätt i Hudiksvall som tvättar och manglar allt mellan himmel och jord både för privatpersoner, men även till hotell och industrin. J. Lindqvist AB har en liten extra fin service tycker jag, för de säljer nämligen ekologiska rengörings- och tvättmedel. Så himla bekvämt att det går att lämna in tvätt som inte ryms i tvättmaskinen på kemtvätt till J. Lindqvist AB.